ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!! ΝΑ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΜΑΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΟΒΙΝΤ ΓΙΑ ΝΑ “ΤΣΙΜΠΗΘΟΥΜΕ”, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ, 49 ΕΤΩΝ, ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ – ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΚΟΒΙΝΤ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΡΟ 18 ΗΜΕΡΩΝ (!!!) : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!! ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ” – ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ Ή ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ;;;

Κοινοποίηση:
179986001_796281844644801_6135482748830757854_n

Αυτά είναι τα ψευδονούμερα των γεμάτων κλινικών κόβιντ !! Η Κατερίνα Ριζοπούλου είχε την ατυχία να χτυπήσει σε τροχαίο στην εποχή της ψευδοπανδημίας. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη.

Έγινε η εγχείρηση. Εξαιρετικοί γιατροί οι ορθοπαιδικοί, να τα λέμε αυτά. Γιατί όπως έχω επανειλημμένα πει ΔΕΝ τσουβαλιάζουμε τους γιατρούς. Υπάρχουν διαμάντια γιατροί.

Άλλωστε, το έχω επίσης γράψει πολλές φορές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ !! Γιατί πολλοί “έξυπνοι” το ρωτάνε αυτό το “είναι όλοι συνεννοημένοι;”, για να πείσουν ότι δεν είναι λογικό να εφαρμόζεται το πρωτόκολλο και να είναι “όλοι συνεννοημένοι” σε 57 (58 από σήμερα, θα τα μάθετε) νοσοκομεία.

Δεν είναι περισσότεροι από 10-15 σε κάθε νοσοκομείο. Δεν είναι περισσότεροι ούτε χρειάζονται περισσότεροι.

Όπως άλλωστε δεν είναι “όλοι συνεννοημένοι” στην τεράστια διαφθορά στο χώρο της υγείας και των προμηθειών των νοσοκομείων. Κι όμως, οι ίδιοι άνθρωποι που ρωτάνε “πονηρά” αν είναι “όλοι συνεννοημένοι”, παραδέχονται ταυτόχρονα ότι ο χώρος της υγείας είναι ο πλέον διεφθαρμένος στο χώρο της υγείας.

Είναι όλοι συνεννοημένοι…;

Όπως ένας γιατρός σε μία κλινική δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν τα μηχανήματα εκατομμυρίων που προμηθεύεται μία άλλη κλινική είναι αχρείαστα ή άχρηστα, ή και τα δύο, έτσι και γιατροί και νοσηλευτές από άλλες κλινικές δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι συμβαίνει στις κλινικές κόβιντ.

Αλλά ακόμα και μέσα στις ίδιες τις κλινικές κόβιντ, μπορεί να γνωρίζει ο ένας ή ο άλλος νοσηλευτής αν η αγωγή στον έναν ή τον άλλο ασθενή ή το οξυγόνο που του παρέχεται ή η διασωλήνωση που γίνεται, είναι σωστά ή όχι;

Αλλά, και πάλι, αν κάποιοι κάτι καταλαβαίνουν τι γίνεται, νομίζει κανείς ότι τολμάνε να αντιδράσουν; Να τους φάνε; Είναι όμως όλοι αυτοί που με εφοδιάζουν όλο αυτό τι διάστημα  με στοιχεία και είμαι εγώ ο ίδιος που τους συμβουλεύω να καθήσουν ήσυχοι.

Θα έρθει η ώρα για όλες και για όλους…

Και για τους βασανιστές και δολοφόνους, και για αυτούς που με βοηθάνε, και γι αυτούς που από μόνοι τους βοηθάνε και συμβουλεύουν τους ασθενείς.

Η Κατερίνα λοιπόν όλα εντάξει με την επέμβαση.

Αλλά το Ιπποκράτειο είχε άλλα σχέδια γι αυτήν.

Πρώτο τεστ, αρνητικό.

Δεύτερο, θετικό.

Εννοείται.

Έτσι θα την άφηναν; Ο Μητσιοτάκης θέλει νοσηλείες, θέλει διασωληνώσεις, θέλει θανάτους.

Πρέπει να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί και να προτιμήσει ένα “τσιμπηματάκι” από τα γεμάτα από νοσηλείες κόβιντ νοσοκομεία.

Την Κατερίνα λοιπόν την μετέφεραν χειρουργημένη από το τροχαίο στην κλινική κόβιντ.

Να νοσηλεύεται “με κόβιντ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΣΕΙ !!!

Έτσι, κύριε Μητσοτάκη ;;

Και την ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ !!!

Σήμερα το απόγευμα με κάλεσε στο τηλέφωνο απελπισμένη.

Είναι παρατημένη στα αίματα, δεν την αλλάζουν, τρέμει τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, μεταφερθεί να να πάει στην ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ !!!

Τρίτο τεστ …αμφίβολο.

Τα γνωστά. Τα αρνητικά που τα βαπτίζουν “ασθενώς θετικά”, “αμφίβολα” και όλα αυτά τα χαριτωμένα τους, που όμως τελικά μόνο χαριτωμένα δεν είναι, γιατί με αυτά και με αυτά έχουν εξαπατήσει έναν ολόκληρο λαό και παρατάνε τους Έλληνες στα κολαστήρια να αντιμετωπίζουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ τους απροστάτευτοι. Και στην καλύτερη περίπτωση γράφουν και συντηρούν νούμερα νοσηλειών. Στη χειρότερη, που είναι και η πλειοψηφία των περιπτώσεων, έχουμε και άλλα σχέδια γι αυτούς.

-‘ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ”, τους λέει σήμερα !!!

“Λογικό να είμαι θετική, Α Ν  ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, συμπτώματα ΔΕΝ ΕΧΩ, βήχα ΔΕΝ ΕΧΩ, δύσπνοια ΔΕΝ έχω, μια χαρά είμαι, με βλέπετε και με ακούτε, αλλά μια χαρά και δύο τρομάρες, γιατί με έχετε παρατημένη μέσα στα αίματα, προσπαθώ να τα κάνω όλα μόνη μου, να αυτοεξυπηρετηθώ με τεράστια δυσκολία χειρουργημένη, και με κρατάτε με ΤΟ ΖΟΡΙ σε μία κλινική κόβιντ χωρίς να νοσω απο κοβιντ, παρατημένη να κολλήσω  ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις να κινδυνεύσει η ζωή μου” !!!!!!

-Δεν φεύγεις, είσαι με κόβιντ !!!

ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ !!!!!

Και αποσπά και την ομολογία από τη γιατρό:

-“Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΟΒΙΝΤ” !!!!!!

ΤΟΤΕ ;;;;;;;;

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!!!

Θ Υ Μ Α  ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!

Λοιπόν, οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα εδώ:

180693789_1477722459240800_5102555926975262094_n

179986001_796281844644801_6135482748830757854_n

Τα ηχητικά ντοκουμέντα των ομολογιών στον εισαγγελέα.

Και εγώ τώρα θα ρωτήσω το Ιπποκράτειο, γιατί η Κατερίνα θέλει να μεταφερθεί στην ορθοπαιδική και την κρατάνε με το ζόρι :

ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ  Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Ο  ΤΡΙΤΟ ΤΕΣΤ, ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ 18 ΜΕΡΕΣ ΚΟΒΙΝΤ ,

Ή ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ;;;

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ,

Ή ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ;;

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αλίμονο και αν τύχει αυτή η κτηνωδία και εγκατάλειψη σε κάποιον δικό σου.Πας μέσα με κάνα δυο παρέα ακόμα και ζητάς εξηγήσεις σε καθετίνπου συμβαίνει.Υψώνεις φωνή αρχικά πριν πέσουν οι φάπες και οι μπουνιές της δικαιοσύνης μέσα στη τόση αδικία και εξαπάτηση..Όπως και να το κάνουμε χρησιμοποιούν την διαφθορά σε όλους τους τομείς μπας και τραβήξει το σχέδιο τους για καιρό.

  2. Πραγματικά φίλοι, όσοι μπορείτε να αποφύγετε το νοσοκομείο, να το κάνετε. Κάντε τα πάντα να γλιτώσετε τα νοσοκομεία, γιατί οι τύποι σκοτώνουν.

  3. Απιστευτη κτηνοδια και η επιμονη με λυσσα σε αυτη!!!!! Δεν εχουν ρανιδα ψυχης μεσα τους. Ειναι τοσο θρασεις σε τετοιο σημειο που ο μεσος νους δεν το μπορει να το δεχτει!!! Σου λεει “σιγα τωρα, ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα;;;” Και εκει πατουν και τα κανουν, επανω στην χαζαμαρα του καθε κοιμησμενου που τα χαφτει αμασητα. Μπραβο σας κυριε Αντωνιαδη ειστε Ηρωας!!!!!!!!!!!

  4. Αλήτεs δολοφόνοι,τρομάζω με αυτά που διαβάζω.Αλλά το κύριο Αντωνιάδη,τον πιστεύω.Και μόνο το γεγονόs ότι δεν τον καλεί ο εισαγγελέαs να δώσει τα στοιχεία σημαίνει πολλά.;Oσοι έχετε κάποια συμπτώματα και μπορείτε να εξυπηρετείστε, μην τρέχετε στα νοσοκομεία.Aνεβοκατεβάζουν τα νούμερα και μπορεί να είστε ο επόμενοs που θα στείλουν αδιάβαστο.

  5. Μια από τα ίδια έχω Άσθμα είναι μέρες που το οξυγόνο μου είναι 89,κανω μάσκα με νεφελοποιηση διότι αν πάω Νοσοκομείο όπως λέει κ ο Κ. Αντωνιάδης είμαι ξερολουκουμο. Πήρα τηλ τον Πνευμονολογο μου να μου γράψει οξυγόνο, δεν ήρθε στο τηλ, είχε δουλειά είπα στην Νοσοκόμα τι θέλω απάντηση δεν μπορεί έχει δουλειά.

  6. Το δούλεμα πάει σύννεφο.Όποιος έχει συγγενή που εργάζεται στα νοσοκομεία και είναι τίμιος,γνωρίζει την αλήθεια.Ζούμε τραγικές στιγμές για την δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

  7. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΑ!!!! ΕΛΕΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

Comments are closed.