Βίντεο-Φωτορεπορτάζ:Κινούμενα φέρετρα τα ασθενοφόρα που διαλύονται καθ’ οδόν τα λάστιχά τους-Η κυβέρνηση του “Μεσσήνιου” αντί να σώζει ασθενείς τους “στέλνει” μια ώρα αρχύτερα…

    Κοινοποίηση:
    asthenoforo-(4)-makeleio

    Σέρβις, λάστιχα και μηχανική συντήρηση είναι έννοιες άγνωστες για τα οχήματα που ανήκουν σε δημόσιες υπηρεσίες και βρίσκονται στο δρόμο…Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη από τα Μέγαρα το σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του αποδεικνύει πως το κράτος, σε όλες τις εκφάνσεις του, βγάζει στους δρόμους ασθενοφόρα κινητές “νεκροφόρες” που απειλούν ανθρώπινες ζωές.

    asthenoforo-makeleio

    Συγκεκριμένα-όπως μας περιγράφει- σήμερα σε βουλκανιζατέρ στα Μέγαρα σταμάτησε ασθενοφόρο που έκανε την διαδρομή Κόρινθος-Αθήνα. Μάλιστα μετέφερε διασωληνωμένο ασθενή που είχε υποστεί αναρρόφηση!

    asthenoforo-(1)-makeleio

    Κατά τις μαρτυρίες έσκασε το σάπιο λάστιχό του λίγο πριν την έξοδο της Εθνικής οδού στο ύψος των Μεγάρων. Διαπιστώθηκε πως όλα τα ελαστικά είναι ακατάλληλα και έγινε αντικατάσταση του σκασμένου με τον ασθενή στο εσωτερικό του ασθενοφόρου…

    asthenoforo-(2)-makeleio

    Όπως μας μεταφέρουν οι μάρτυρες που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό, άκουσαν πως αυτό έχει ξανασυμβεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο ασθενοφόρο. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα παραλίγο να είχαμε τροχαίο ατύχημα όταν έσκασε πάλι λάστιχο στην Εθνική οδό την στιγμή που το ασθενοφόρο έτρεχε με 120 χιλιόμετρα την ώρα!

    asthenoforo-(3)-makeleio

    Δυστυχώς δεν ιδρώνει κανένος υπεύθυνου το αυτί αφού οι εκκλήσεις των εργζομένων στο ΕΚΑΒ πήγαν στο βρόντο…

    Κάτοικοι των Μεγάρων κάνουν λόγο πως και στην περιοχή τους έχει παροπλιστεί ένα ασθενοφόρο γιατί χάλασε το μοτέρ του και η υπηρεσία δεν έχει χρήματα να το επιδιορθώσει!

    Το κορυφαίο,τέλος, ήταν πως η ιδιοκτήτρια του βουλκανιζατέρ των Μεγάρων έκανε δώρο την επισκευή του ελαστικού αφού έπρεπε οι εργαζόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα παραστατικά στο αρμόδιο τμήμα-και αν εγκρίνουν την δαπάνη- να πληρώσουν στη συνέχεια  την οφειλή!!!

    Με αυτοθυσία ο οδηγός του ασθενοφόρου  έσωσε από σίγουρο κίνδυνο το όχημα και τον ασθενή και δεν χρονοτρίβησε καλώντας σε βοήθεια και ακινητοποιώντας το εις βάρος της κατάστασης υγείας του ανθρώπου που μετέφερε…

    Δείτε το βίντεο του makeleio.gr:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: