ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΙΑΣ…

Κοινοποίηση:
IMG_6696

Δημοσιοποιώ το μήνυμα που έστειλα πριν λίγη ώρα στον Άρη Πορτοσάλτε, στο κινητό τηλέφωνό του.
Μέχρι σήμερα σεβάστηκα την φιλία ετών που μας συνδέει με τον Άρη. Ο σεβασμός όμως πρέπει να παραμένει αμοιβαίος. Και αυτό από χθες το πρωί άλλαξε.
Θα επιμείνω όμως να μην υπάρξουν υβριστικά σχόλια. Γενικά είμαι αντίθετος σε αυτά. Δεν δίνεις αυτές τις μάχες με ύβρεις και ιαχές «πολέμου». Είναι και λάθος. Στρατηγικό. Αλλά είναι πρακτικά αδύνατον να ελέγχεις χιλιάδες σχόλια και άλλα τόσα σε χιλιάδες κοινοποιήσεις. Αυτό είναι δουλειά των πρακτόρων που έχουν αναλάβει εργολαβικά την στοχοποίησή μου. Για την οποία
πληρώνονται.
Ειδικά όμως εδώ θα ελεγχθούν. Να το σεβαστείτε.
____________________
https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/simera/2021-09-06-06
Αγαπητέ Άρη,
Χθες κατέθεσα μήνυση κατά των συναδέλφων σου Οικονόμου και Αναστασοπούλου, καθώς και της Παγώνη, για συκοφαντική δυσφήμηση. Αφού όπως απεδείχθη με παρακολουθείς, θα τα γνωρίζεις ήδη. Όπως και θα γνωρίζεις ότι σε εξαίρεσα από την επίθεση που έκανα, γιατί στο απόσπασμα που μου έστειλαν, εσύ στον διάλογο των τριών παρέμεινες αμέτοχος.
Πλην όμως, σήμερα παρακολούθησα όλη την εκπομπή, γιατί μου ζήτησαν να αξιολογήσω την θέση που πήρε ο Πλεύρης. Ως προς τον Πλεύρη ήταν φανερό ότι απέφυγε, γιατί είναι έξυπνος, δικηγόρος άλλωστε και ο ίδιος, να στραφεί εναντίον μου. Γιατί ΞΕΡΕΙ. Όπως ξέρεις άλλωστε και εσύ, Άρη, και δεν πρόκειται ποτέ να με πείσεις για το αντίθετο.
Άρχισα να παρακολουθώ την εκπομπή από την αρχή και άκουσα αυτά που είπες, στην αρχική συζήτηση για την «φάμπρικα» που έχω «στήσει» των «αρνητών» της διασωλήνωσης! Απίστευτα πράγματα! Αρνητές της διασωλήνωσης!
Διαπίστωσα λοιπόν ότι κάθε άλλο παρά αμέτοχος ήσουν στο αρχικό αυτό στάδιο της εκπομπής και στο αισχρό «ρεπορτάζ» του σταθμού σας.
Αναφέρθηκες μάλιστα στην «διακωμώδηση» της διασωλήνωσης από μένα (και τον Δημήτρη Ποντίκα), γεγονός που αποδεικνύει πόσο στενά παρακολουθείς στην δράση μου. Τα βίντεο και τις δημοσιεύσεις μου για τα φριχτά εγκλήματα στα νοσοκομεία δεν τα έχεις δει; Τα έχεις δει. Για την δολοφονία του Γιώργου Βαρασιά στο Ρίο δεν διάβασες; Διάβασες. Για την δολοφονία του Δημήτρη Κασσάρ δεν διάβασες; Διάβασες. Για την δολοφονία του Νίκου Λυμπερόπουλου δεν διάβασες; Διάβασες. Για την δολοφονία του Κώστα Αβραμίδη δεν διάβασες; Διάβασες. Να συνεχίσω;
Δηλαδή, θέλεις να μου πεις, Άρη, ότι δεν κατάλαβες ότι στο βίντεο στο οποίο αναφέρθηκες επρόκειτο ΟΧΙ για διακωμώδηση των διασωληνώσεων [μα θα ήταν ποτέ δυνατόν;;], αλλά για διακωμώδηση της ευκολίας με την οποία διασωληνώνουν ασθενείς επί 15 μήνες τώρα στα νοσοκομεία; Χωρίς τις ιατρικές προϋποθέσεις για να γίνεται η έσχατη αυτή ιατρική πράξη για τη σωτηρία των ασθενών; Ή μήπως ούτε εσύ γνωρίζεις για τις επί 15 μήνες βαρύτατες καταγγελίες μου κατά των δημοσίων νοσοκομείων, μεγάλος αριθμός από τις οποίες αφορούν σε διασωληνώσεις που έγιναν χωρίς αυτές να επιβάλλονταν ιατρικώς, και που το σύνολο αυτών των καταγγελιών κατατέθηκε από εμένα με τη μήνυσή μου στο Οργανωμένο Έγκλημα στις 19 Ιουλίου, στις 2.500 σελίδες από τις 4.311 της οποίας περιγράφεται το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόζεται στα νοσοκομεία, με τα 14 στοιχεία αυτού (ένα από τα οποία είναι και οι παράνομες, υπό την έννοια ότι ήταν αχρείαστες, διασωληνώσεις), χωρίς ποτέ, μέχρι τις τελευταίες μέρες που οργανώθηκε το σχέδιο εξόντωσής μου, επειδή όλοι πίστεψαν ότι έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα, να αντιδράσουν ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα νοσοκομεία, έστω ένα από τα δεκάδες που έχω καταγγείλει [και όχι έτσι απλά, αλλά ως κολαστήρια, Νταχάου και Άουσβιτς), ούτε η Δικαιοσύνη, αλλά ούτε και εσύ με όλους τους συναδέλφους σου στα συστημικά Μ.Μ.Ε.; Δεν έχεις διαβάσει για τις άπειρες διασωληνώσεις που ματαιώθηκαν ή άλλες που διακόπηκαν, όχι βεβαίως γιατί άκουσαν ή φοβήθηκαν οι γιατροί εμένα τον …αρνητή των διασωληνώσεων, αλλά επειδή πολύ απλά δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι οι διασωληνώσεις αυτές έπρεπε ιατρικώς να γίνουν;
Μέχρι σήμερα, σεβάστηκα την προσωπική και οικογενειακή φιλία που πιστεύω πως είχαμε, και ας μην είχαμε ποτέ την τακτική επικοινωνία που υπάρχει συνήθως μεταξύ φίλων, εκτιμώντας και το γεγονός ότι σε δύσκολες εποχές μου έδωσες βήμα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όταν μάλιστα ήταν μακράν πρώτο σε ακροαματικότητα, τόσο στην υπόθεση του Αρσακείου όσο και στην υπόθεσης της μεγάλης νομικής μάχης μου κατά των εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας.
Προφανώς όμως, στην περίοδο αυτή τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν τότε. Στην περίοδο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και των φριχτών εγκλημάτων στα δημόσια νοσοκομεία, με το τελικό πρωτόκολλο της κυβέρνησης, αυτό του μαζικού εμβολιασμού, να συνεχίζεται να εφαρμόζεται με αυξανόμενη ένταση, χωρίς ούτε αυτή, ούτε οι επιτροπές της, ούτε εσείς οι δημοσιογράφοι, να τολμήσετε να απαντήσετε στον επιστημονικό κόλαφο κορυφαίων επιστημόνων, και μέσα από τα δημόσια νοσοκομεία, μεταξύ των οποίων πραγματικά ειδικών για να μιλάνε για τα εμβόλια και τον δολοφονικό μηχανισμό τους, γενετιστών και μοριακών βιολόγων.
Μετά τη χθεσινή εμφάνισή σου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και τα όσα ανέφερες για μένα, χωρίς ούτε εσύ να τολμήσεις να αναφέρεις το όνομά μου [γιατί άραγε;], είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να μην σε εξαιρέσω πλέον από την νομική επίθεσή μου εναντίον όλων αυτών που συμμετείχαν και εξακολουθούν και συμμετέχουν στο σχέδιο εξόντωσής μου.
Καλή συνέχεια, Άρη.
Θα τα ξαναπούμε.
Δυστυχώς υπό άλλες συνθήκες πια…
Νίκος
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι…………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!………………….

  2. Με συγχωρείτε πολύ, αλλά όλοι αυτοί τόσον καιρό δεν πρέπει να πάνε για διασπορά ψευδών ειδήσεων;;;;;

    Ειδικά Ευαγγελάτος Πρωτοσαλτε Καμπουρακης Οικονόμου κτλ…;;;

    Επίσης ο ΓΑΠ όταν είχε πεθι “λεφτά υπάρχουν”, δεν είναι αδίκημα;;;;;

    Κι ο Τσίπρας ότι θα σκίσει τα μνημόνια κτλ…δεν είναι αδίκημα;;;

  3. φίδια υπάρχουν πολλά, πορτοσαλτόφιδο μόνο ένα!!

Comments are closed.