Ούτε ιερό ούτε όσιο στον αρρωστημένο οπαδισμό. Έφεραν στα… μέτρα τους όσα είπε ο Πατριάρχης την ώρα που το βίντεο τους διαψεύδει…
Από το πουθενά σήκωσε λίγη σκόνη η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού στο Πατριαρχείο… Τις σχολίασε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο twitter, οπότε απέκτησε ένα έξτρα ενδιαφέρον.
Τι στ’ αλήθεια έγινε όμως; Διότι μια ματιά να έριχναν όλοι στο επίσημο site του Ολυμπιακού θα διαπίστωνε ότι οι «δηλώσεις» του Βαρθολομαίου δεν έγιναν ποτέ όπως καταγράφηκαν σε όλα τα ΜΜΕ!
Η απόδειξη μάλιστα για την επίμαχη δήλωση «Έχετε αποδείξει ότι η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και είστε νικητές» βρίσκεται στο video που δημοσιεύεται στην ίδια την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού!
Έχει αναρτηθεί video το οποίο προφανώς κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να δει. Ο… καημένος ο Πατριάρχης λέει on camera «η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και όχι πάντα οι νίκες»! Ούτε λέει ότι «έχετε αποδείξει» ούτε τίποτα παρόμοιο ώστε να χαθεί ο συντάκτης (του επίσημου site της ΠΑΕ) στη μετάφραση.
Σύμφωνα με το freebilly14.wordpress.com έχουμε… πάθει κι έχουμε μάθει με τους ανθρώπους της Εκκλησίας και όσα απίθανα κάνουν κατά καιρούς,
αλλά μην κάνουμε και κοτζάμ Πατριάρχη πέτρες «σκανδάλων» για δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ…
Δείτε εδώ το video από το 03:20 μέχρι το 03:50:
gia allh mia fora karagkiozides sto makelio kai tsatsonia toy bazeloy
xaxaxa ναι, σου θιξανε το χοντρογελοιο σου προεδρο.
Φιλε αυτοι οι σαπιοι τυποι ξεφτιλιζουνε τον ολυμπιακο.
Ο ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ.
Η παραποίηση των λόγων του Πατριάρχη, ήταν ανάλογη της όλης κακόγουστης παρουσίας της ψαροκασέλας, με τον κατ` επίφαση Δήμαρχο Μόραλη, τον κηπουρό Νικοπολίδη και ιδιαίτερα τον κακοχημένο κοιλαρά Πρόεδρο που του κρεμόταν η γραβάτα σαν πετραχείλι. Και προστίθεται επάξια στο γενικότερο πλαστό παραμύθι του «θρύλου».
αφού κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος «ΣΟΦΟΚΛΗΣ» της ΕΠΟ , έτσι και ο πρόεδρος του «ακατανόμαστου» συνεχίζει να καταστρέφει και να μολύνει τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο . Φέτος με το spray , ίσως «φάνε» και περισσότερα γκολ από τα στημμένα γιατί οι πέκτες του «ακατανόμαστου» θα είναι υποχρεωμένοι ?? να κάθονται (ίσως) στην σωστή απόσταση . Βέβαια θα με πείς , μέχρι να γίνει το 1-0 ( πριν τους θρυάμβους…..) η διατητές θα του σφυρίζουν ένα φάουλ κάθε 3΄έξω από την περιοχή του εκάστοτε αντιπάλου τους ………………….
Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο απο μια εγκληματική οργάνωση όπως είναι ο Ολυμπιακός… τι αν πρωτοπιάσουμε τα ντέρμπι της ντροπής με Αστέρα και Παναθηναικό, οτι σε όλους τους αγώνες τους το σπρώξιμο που έχει απο την διαιτησία προκαλεί γέλιο, το οτι ποτίζουν ντόπες όλους τους παίχτες τους με κίνδυνο της ζωής τους όπως ο Ολαιτάν που απο θαύμα γλίτωσε… να πιάσουμε τα δικαστήρια για στημένα και για εγκληματικές οργανώσεις που έχει ο Μαρινάκης, Τζεμπούρ, Καλόπουλος, Παπαδόπουλος και άλλοι πολλοί?
ΠΗΓΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ??? ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ??? ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ….!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !! ΧΟΝΤΡΕ !!! 25 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ…..!!!
αυτή είναι η διαφορά και ο πήχης που δυσκολεύεσε να ξεπεράσεις στέφανε
τη γραμμή μεταξύ του σοβαρου δημοσιογράφου και του καραγκιόζη
το ότι έχεις κάποιο θάρρος της γνώμης δεν αρκεί, πρέπει να παρουσιάζεις και σοβαρές ειδήσεις
δεν ξέρω τις τελευταίες μέρες όλο ότινανε διαβαζουμε
ΕΕΕ ΟΟΟ ΚΑΙ ΜΩΡΑΛΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ.
αν δεν ειναι ειδηση η διαστρεβλωση του πατριαρχη τοτε τι ειναι?
Με απογοητευσες Καριμ…
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
καριμ ψιψινι του καναπε και λαδοποντικα,γλιτσα και μουρκα ειναι τα σχολια σου.ασε ησυχο το στεφανο και κοιτα να μορφωθεις γιδι ε γιδι.πισω στη χωρα σου αεκαρα 21 ζαβε ε ζαβε
μια ζωη στην πο..τια στην κλεψια πρωτοι στην προπαγανδα οι γαυροι ουστ κολογαυροι γ..ω τον πειραια σας