Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα

Κοινοποίηση:
fotia-oinofita

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (12/9) σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των αρχών.

Η φωτιά ξέσπασε σε προαύλιο χώρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απείλησε εσωτερικούς χώρους του εργοστασίου, όμως η εξάπλωσή της ανάγκασε τις αρχές να παρέμβουν άμεσα με ενισχυμένες δυνάμεις.

Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα, με την υποστήριξη εθελοντών και ενός ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε ρίψεις νερού από αέρος.

Παράλληλα, σημαντική ήταν και η συνδρομή των τοπικών φορέων, με μηχανήματα έργου και υδροφόρες που διατέθηκαν από δήμους της περιοχής και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενισχύοντας την επιχείρηση κατάσβεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response