Βορίζια: Στο νοσοκομείο οι γονείς του Φανούρη Καργάκη λίγο πριν το αυτόφωρο

Κοινοποίηση:
d8bcec32-kriti-vorizia-2

Σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο νοσηλεύονται οι ηλικιωμένοι γονείς του Φανούρη Καργάκη καθώς λίγη ώρα πριν την προσαγωγή της στο αυτόφωρο αισθάνθηκε αδιαθεσία. Διακομίστηκε από αστυνομικούς στο νοσοκομείο, ενώ εισήχθη για παρακολούθηση στη καρδιολογική κλινική.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο αυτόφωρο, όπου παραπέμφθηκαν λίγο για εξύβριση και απειλή εναντίον δύο γυναικών μελών της οικογένειας Φραγκιαδάκη στα Βορίζια, αναβλήθηκε. Το κλίμα έντασης που επικρατεί στο χωριό φαίνεται ότι προβληματίζει βαθύτατα αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Το κλίμα έντασης που επικρατεί στο χωριό φαίνεται ότι προβληματίζει βαθύτατα αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές

Αυτός είναι και ο λόγος που αφενός προχώρησαν στη σύλληψη του ηλικιωμένου ζευγαριού, αφετέρου διέταξαν την κράτηση της μητέρας, καθώς ο πατέρας του Φανούρη Καργάκη από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με χαμηλό οξυγόνο.

Για προβοκάτσια και εξαντλητική αυστηρότητα έναντι δυο ηλικιωμένων ανθρώπων κάνει λόγο η συνήγορος τους Θεονύμφη Μπέρκη μιλώντας για εσκεμμένη τακτική η οποία προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του νεκρού.

Για κλιμακούμενη επιθετική συμπεριφορά κάνει λόγο ο Λευτέρης Κάρτσωνας εξηγώντας πως η οικογένεια Φραγκιαδάκη έχει ενημερώσει τις αρχές για κάθε περιστατικό που έχει μεσολαβήσει εκφράζοντας φόβους ότι τα έκτροπα μπορούν να πάρουν άλλη τροπή.

Ο ίδιος έκανε έκκληση και προς τις δυο πλευρές για την αποφυγή εντάσεων που κρατούν την τοπική κοινωνία σε αναβρασμό τρεις μήνες μετά τη φονική συμπλοκή, χωρίς τίποτα να δείχνει προς το παρόν ότι μπορεί να βρει το βηματισμό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response