Τρόμος για 13χρονη στην Πετρούπολη: 40χρονος Αιγύπτιος προσπάθησε να τη βιάσει μέρα-μεσημέρι στη μέση του δρόμου!

Κοινοποίηση:
VIASMOS

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε χθες Τρίτη (13/1) μια 13χρονη στην Πετρούπολη όταν ένας 40χρονος Αιγύπτιος της επιτέθηκε μέρα-μεσημέρι και προσπάθησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου!

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε στάση λεωφορείο στον σταθμό των Μετεώρων.

 Ο άντρας πλησίασε το 13χρονο κορίτσι και άρχισε να τη θωπεύει, προτού τη ρίξει βίαια στο έδαφος για να τη βιάσει.

Αισίως, ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, άρχισε να φωνάζει εκφοβίζοντας τον δράστη, ο οποίος προτού διαφύγει, διασφάλισε πως θα «έβγαζε» κάτι από την όλη ιστορία, αρπάζοντας το κινητό της ανήλικης.

Ωστόσο, μετά την εμπλοκή των αρχών στο περιστατικό, ο άντρας εντοπίστηκε ούτε δύο ώρες αργότερα, λίγο πριν τις 14:00, στην ίδια περιοχή, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού αλλά και για κλοπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response