Άνετος στο Μαρκόπουλο και… αεράτος στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο Λεβαδειακός! Παρότι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, έκανε το καθήκον της κόντρα στη Μαρκό και επικρατώντας 3-1, τερμάτισε στην τετράδα της League Phase του θεσμού και περιμένει αντίπαλο!
Ανώτεροι σε ολόκληρη την αναμέτρηση, οι Βοιωτοί, έκαναν με το «καλησπέρα» αισθητή την παρουσία τους στην αναμέτρηση με αρκετές επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 13′ ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Αμπού Χάνα με τον Μπάλτσι να παίρνει τη θέση του.
Στο 36′ οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Παυλίδης με κεφαλιά από καλό σημείο έστειλε την μπάλα άουτ. Ωστόσο στο 45′ ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κυριακίδης ανέτρεψε τον Συμελίδη εντός περιοχής. Ο Γιούριτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε γράφοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.






