Τουρκία: Συνελήφθη ο διευθυντής του Haberturk Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι για ναρκωτικά και σεξουαλικές περιπτύξεις

Κοινοποίηση:
keimeno_ersoy-1068x677-1

Οι Αρχές της Τουρκίας, προχώρησαν στη σύλληψη του Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι διευθυντή του τηλεοπτικού δικτύου Haberturk για χρήση και παραχώρηση ναρκωτικών σε κοπέλες και σεξουαλικές περιπτύξεις.

Οι ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού δικτύου φυλακίστηκαν τον περασμένο μήνα για οικονομικές ατασθαλίες, ενώ συνελήφθησαν και παρουσιάστριες που κατηγορούνται για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

Ανάμεσά τους και η συντάκτρια διεθνών ειδήσεων του σταθμού, Ελίφ Κιλίντς, καθώς και οι Ουφούκ Τετίκ και Εμπρού Γκιουλάν.

Το παραπεμπτικό έγγραφο ανέφερε ότι οι ύποπτοι παρείχαν χώρο και μέσα για χρήση ναρκωτικών, προμήθευαν ναρκωτικά σε γυναίκες που έρχονταν στο σπίτι και είχαν σεξουαλική επαφή με περισσότερα από δύο άτομα μετά τη χρήση ναρκωτικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response