Ο Tom Cruise επιστρέφει στις Κάννες με την ταινία «Mission: Impossible – Final Reckoning». Ο 63χρονος ηθοποιός μάλιστα μίλησε στο Entertainment Tonight για το πώς διατηρεί το σώμα του αλλά και για τα επικίνδυνα γυρίσματα, που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στις ταινίες «Mission Impossible».
«Φροντίζω το σώμα, όπως το αυτοκίνητο», είπε στη συνέντευξή του ο Τομ Κρουζ, συμπληρώνοντας: «Πρέπει να το φροντίσεις. Δουλεύω 7 μέρες τη βδομάδα. Για εμένα είναι σαν να βουρτσίζω τα δόντια μου. Πρέπει να το φροντίσω. Πρέπει να εκπαιδεύσω, να γυμνάσω το σώμα μου. Αλλά είναι και πράγματα που θα μου άρεσε να κάνω στην προσωπική μου ζωή – να πετάω μικρά αεροπλάνα και τζετ, να πηδάω από βουνά ή να κάνω παραπέντε. Πρέπει να το κάνω
Τομ Κρουζ: «Δεν υπάρχει καμία εύκολη μέρα»
Αναφερόμενος στα επικίνδυνα γυρίσματα, ο Τομ Κρουζ δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία εύκολη ημέρα σε αυτές τις ταινίες. Είμαι και ο παραγωγός, οπότε να ξέρετε, κάποια στιγμιότυπα από όσα βλέπετε παίρνουν χρόνια για να γίνουν. Όταν κάνουμε όσα κάνουμε ουσιαστικά αποκτούμε και δημιουργούμε γνώση. Δεν υπάρχει εύκολη ημέρα. Όλα εξελίσσονται εκείνη τη στιγμή. Προσπαθώ να οργανώσω συγκεκριμένες κινήσεις και πλάνα ώστε να μπορώ να χαλαρώνω, αλλά αυτό δεν υπάρχει. Τις ημέρες που βρέχει ίσως να είμαι πιο τυχερός. Δεν χρειάζεται να ανέβω στα φτερά του αεροπλάνου σήμερα».