To όνειδος της «Πατριωτικής Δεξιάς» γλύφει πάλι εκεί που χθες τη νύχτα έφτυνε. Ο φλώρος «πατριώτης» με τις ζαρτιέρες. Σου πάνε οι ρόμπες οι ξεκούμπτωτες, Πάνο μας…

Κοινοποίηση:
exofilo18-3

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ”

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

Ευχαριστώ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας

 

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αίσχος! Αίσχος! Ο Πάνος Καμμένος είναι μεγάλος άντρας, στρατάρχης και τηρεί το λόγο του. Το έχει αποδείξει πολλές φορές.
    1. Non Paper
    2. Μνημόνιο, Κούγκι
    3. Στην εναντίωση στα hot spots
    4. Τώρα που έριξε τον Τσίπρα
    5. Στις κόκκινες γραμμές (εκκλησία, παιδεία, Φίλης, εθνικά θέματα)
    Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως έφτιαξε τη ΜΟΜΑ όπως είχε υποσχεθεί για να φτιάχνει hot spots. Με αυτό τον τρόπο βελτιώθηκε και η φυσική κατάσταση των φαντάρων που φτιάχνουν τα hot spots.
    Το πιο σημανικό όμως είναι πως πλέον οι αεροψεκασμοί και τα chemtrails έχουν μειωθεί αισθητά αφού κάθε ύποπτο αεροψεκαστικό αναχαιτίζεται άμεσα.

  2. βρέ στεφανε κ να παραιτηθεί ο καμμένος , νά κάνει ο κ@λος τους γιά νά συγκυβερνήσουν κ οι γεννηματα – ποταμίσιος – λεβεντολαλάκας ….

  3. καλα αγορι μου δεν παιζεσαι…. Που στο καλο τα βαζει το μυαλο σου τα εξωφυλλα?! Ελιωσα στο γελιο!!!!!!!!! Τωρα κατεβαινω περιπτερο!

  4. Πολλη εμμονη βλεπω με τους γκει και τους τραβεστί. Υποπτο….

    1. Να δεις ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ τι θα παθετε εσεις οι γκεουλες τωρα που μαζευτικαν οι λαθροπιθηκοι εδω….ξερεις τι τους κανουν τους γκεουλες αυτοι εε.?? χαχαχα…ερε πουστρ@κι@ τι σας περημενοι…χαχαχαχα

Comments are closed.