To τελευταίο «αντίο» στην 7χρονη Αγγελίνα, που τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν πέρασε μέσα από την τζαμαρία μιας μπαλκονόπορτας, είπαν σήμερα στο κοιμητήριο της Καλλιθέας οι γονείς της και πλήθος κόσμου.
Kανείς τους δεν μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό του κοριτσιού… της Αγγελίνας που πάντα σκόρπιζε χαρά στους γονείς της, τους συγγενείς της αλλά και στους συμμαθητές της μέχρι τη στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής της λόγω του δυστυχήματος με την τζαμαρία στην Καλλιθέα.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της οι οποίοι συντετριμμένοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Καλλιθέας. Με λευκά μπαλκόνια στα χέρια τα μικρά παιδιά και με λουλούδια οι μεγαλύτεροι, βρέθηκαν όλοι εκεί προκειμένου να αποχαιρετήσουν την Αγγελίνα τους.
O πόνος αβάστακτος και βουβός, με τη μητέρα του κοριτσιού να λιποθυμάει και τους συγγενείς της να στέκονται στο πλευρό της. Οι επικήδειοι λύγισαν ακόμα και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες.
«Αγγελίνα μας. Καλό ταξίδι μικρή μας. Σήμερα η πόρτα του σχολείου δεν άνοιξε για σένα. Όλη η Ελλάδα πενθεί για τον άγγελο μας», είπε εκπαιδευτικός του σχολείου της.
Την ίδια στιγμή συγκλόνισαν τα λόγια στενού συγγενή της οικογένειας ο οποίος στον επικήδειο του είπε:
«Από την Τρίτη έχει παγώσει ο χρόνος. Δεν θα γυρίσεις ποτέ. Ένα μεγάλο συγνώμη, συγνώμη γιατί δεν προλάβαμε να σε σώσουμε».
Δεν υπαρχουν λογια…