Στις 28 Νοεμβρίου 2025 θα συνεχιστεί η δίκη που ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και αφορά υπόθεση revenge porn με θύμα γνωστή influencer και δράστες δύο άνδρες.
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθονται δύο άτομα- ο τότε σύντροφος της καταγγέλλουσας που διακρίνεται στο επίμαχο βίντεο κι ένα άτομο το οποίο φέρεται να βιντεοσκόπησε την πράξη.
Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα που υπέβαλε – δια του συνηγόρου της – η γνωστή influencer, με την εξέταση της οποίας ξεκίνησε η αποδεικτική διαδικασία.
Σε δηλώσεις της πριν από την την έναρξη της δίκης, η ίδια ανέφερε ότι αναμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι.
«Έρχομαι στο δικαστήριο ζητώντας μόνο δικαιοσύνη και τίποτα άλλο. Δεν έχω ζητήσει καμία χρηματική αποζημίωση, ούτε ένα ευρώ. Το μόνο που θέλω είναι δικαίωση και τιμωρία για τους δυο αυτούς ανθρώπους που είχαν ως στόχο να καταστρέψουν μια ζωή», δήλωσε.
Η θέση των δύο κατηγορούμενων είναι πως ούτε «τράβηξαν» το βιντεοληπτικό υλικό ούτε το διέδωσαν.





