Tεράστια ερωτήματα για τους υπουργούς Κοτζιά-Παππά στο πρωτοσέλιδο της σημερινής εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Έσκαβαν στους τοίχους για να χώνουν το μαύρο χρήμα από τη διακίνηση λαθραίων. Ποιοι εμπλέκουν τον Σύμβουλο Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες

Κοινοποίηση:
pappas-kotzias1

Μια άκρως σοβαρή καταγγελία για εν ενεργεία υψηλόβαθμο διπλωμάτη που υπηρετούσε για χρόνια σε πρεσβεία ασιατικής χώρας και σήμερα έχει πάρει… προαγωγή για το Στρασβούργο, έφθασε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Η υπόθεση αφορά σε εγκληματική οργάνωση που χορηγούσε παράνομα έναντι 5000 ευρώ βίζα εισόδου και παραμονής στη χώρα μας σε πολίτες του Μπαγκλαντές, της Ινδίας, του Νεπάλ και τη Σρι Λάνκα με αποτέλεσμα ο καταγγελλόμενος να αποκτήσει περιουσία εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας, στις 4 Ιουλίου η υπόθεση διαβιβάστηκε από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου και στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο για διερεύνηση.

Είναι ενδεικτικό ότι στην υπόθεση γίνεται αναφορά στον στενό συνεργάτη του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά(Σύμβουλο Επικρατείας υπεύθυνο για τις τηλεοπτικές άδειες) αλλά και στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Οι καταγγέλλοντες αφήνουν πολλά ερωτήματα για απόπειρα συγκάλυψης της υτπόθεσης σε πολιτικό επίπεδο ενώ ο υπουργός στα δικόγραφα αποκαλείται… «κομμουνιστοσυμμορίτης»!

Στη μηνυτήρια αναφορά ανακατεύεται η Αίγινα, βίλες στην Κηφισιά και απίστευτα περιουσιακά στοιχεία που φέρεται να αποκτήθηκαν από διακίνηση μαύρου χρήματος.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δημοσιεύει σήμερα τις καταγγελίες. Με το στόμα ανοιχτό μείναμε όταν διαβάσαμε ότι εμπλεκόμενοι έσκαβαν στους τοίχους για να κρύψουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ας τα ψάξει η Δικαιοσύνη και ας δώσει μία απάντηση. Αναμένουμε…

exofilo29-9

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: