Συνελήφθη ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ 54χρονος στη Θεσσαλονίκη: Αυνανιζόταν μέσα στο μετρό – Τον έβλεπαν μικρά παιδιά!

Κοινοποίηση:
METRO

Συνελήφθη άνδρας ηλικίας 54 ετών από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, αυνανιζόταν μέσα στο μετρό της πόλης. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, υπήρχαν και παιδιά που είδαν τον άνδρα να επιδίδεται στην άσεμνη πράξη, εκθέτοντας τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από υπάλληλο του μετρό, ο οποίος αντιλήφθηκε το συμβάν.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 54χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εδώ τώρα ερχόμαστε σε ρήξη…. προηγουμένως διάβασα για μία Μάνα Ρωσικής Καταγωγής πού έδειρε την 15χρονη κόρη της διότι έβλεπε πορνό και την δίκασαν. Αυτουνού την μάνα και πολλών άλλων ανώμαλων και φονιάδων δεν τις πειράζει κανείς?????? Όποιος πολεμά την ανηθικότητα τιμωρείται εγώ αυτό κατάλαβα εδώ και χρόνια…. Εσείς;;;;;;;;

Comments are closed.