Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα, υπέταξε με 2-0 την Athens Kallithea

Κοινοποίηση:
mantzis-kalamata_155346

Την πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζει η Καλαμάτα, η οποία έκλεισε το 2025 με χαμόγελα! Η Μαύρη Θύελλα πήρε το 8ο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα, λυγίζοντας με 2-0 την Athens Kallithea και παραμένει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα αλλάξει χρονιά στο… ρετιρέ και βρίσκεται την παρούσα στιγμή στο +5 από τον δεύτερο Πανιώνιο, ο οποίος αύριο υποδέχεται το Αιγάλεω. Όλα αυτά και ενώ την επόμενη αγωνιστική στο Γήπεδο της Παραλίας υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Καλαμάτα και Πανιώνιο!

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι δύο ομάδες έψαχναν τη στιγμή τους. Ο Μάντζης προειδοποίησε στο 32’ αλλά ο Κρέσπι έβγαλε την κεφαλιά του, με τον Έλληνα στράικερ τελικά να χτυπά έξι λεπτά αργότερα. Από εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα, ο Μάντζης πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά εκτέλεσε για το 1-0. Ήταν το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, σκοράροντας για τέταρτο διαδοχικό ματς για να κουβαλήσει από το χέρι την Μαύρη Θύελλα.

Το δεύτερο μέρος είχε διαφορετική εικόνα, αφού η Καλαμάτα αδυνατούσε να βρει το τέρμα που θα της κλείδωνε το τρίποντο. Είδε μάλιστα την Athens Kallithea να έχει τις στιγμές της για να ισοφαρίσει, αλλά ο Γκέλιος κράτησε το μηδέν. Τόσο στο τετ-α-τετ με τον Καντίγιο στο 66’, όσο και στο 82’ όταν έβγαλε το διαγώνιο σουτ του Φροσύνη που βρήκε στον Βαφέα και άλλαξε πορεία.

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλειδώσουν το τρίποντο, με τον Κατάλντι να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να σπάει την κατάλληλη στιγμή, με τον Παμλίδη να βρίσκει δίχτυα (για 11η φορά στο πρωτάθλημα) από τη μικρή περιοχή με προβολή για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response