Συναγερμός σε Λακωνία και Μεσσηνία – Ήχησε το 112 για πυρκαγιές

Κοινοποίηση:
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ-1-768x346

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στο Λάχιο Λακωνίας κοντά στη Νεάπολη. Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες καταβάλλουν προσπάθειες να μην επεκταθεί. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Με μήνυμα από το 112, ενημερώνονται κάτοικοι και επισκέπτες να είναι σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στο Κοπανάκι του Δήμου Τριφυλίας. Στο σημείο έχουν μεταβεί άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με πέντε οχήματα και δέκα πυροσβέστες να επιχειρούν για την κατάσβεση.

Την προσπάθεια συνδράμουν και υδροφόρες του δήμου, καθώς και εθελοντές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει αισιοδοξία από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ότι θα τεθεί σύντομα υπό έλεγχο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response