Ο Αζεντίν Ουναΐ αποτελεί τον στόχο του Παναθηναϊκού για το «10», ωστόσο η περίπτωσή του εμφανίζει αντικειμενικές δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων της Μαρσέιγ.
Παρότι έχει υπάρξει φιλολογικό, τουλάχιστον, ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, τίποτα δεν έχει προχωρήσει αυτή τη στιγμή. Με τους «πράσινους» να παρακολουθούν την όλη υπόθεση.
Δημοσιογράφος από το Μαρόκο τώρα υποστηρίζει πως ο συμπατριώτης του ονειρεύεται να παίξει στην Premier League. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει προσλάβει ορισμένους μάνατζερ, με σκοπό να τον βοηθήσουν να πετύχει τον στόχο του και να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Παρόλα αυτά, ο δημοσιογράφoς Ιλιές Καντουρί τονίζει πως την παρούσα στιγμή τόσο η Έβερτον όσο και η Λιντς που είχαν γραφτεί ξανά στο ρεπορτάζ, δεν ενδιαφέρονται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.
Υπενθυμίζεται πως η Μαρσέιγ ζητά το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ουναΐ.
Σύμφωνα με ΜΜΕ από το Μαρόκο: «Ο Ουναΐ ονειρεύεται να παίξει στην Premier League»
