Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα: «Ο Αλβάρο Ρούμπιο αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό Β’»

Κοινοποίηση:
alvaro-rubio_102649

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται στον Ολυμπιακό όσον αφορά την προσπάθεια ανεύρεσης του διαδόχου του Ρομπέν Πιτό στην άκρη του πάγκου της Κ-23.
Οι Πειραιώτες, που ήδη έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, εξετάζουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «eldesmarque», ο Άλβαρο Ρούμπιο θα είναι πιθανότατα ο διάδοχος του Γάλλου τεχνικού στη Β ομάδα. Πρόκειται για 46χρονο τεχνικό, ο οποίος στο φινάλε της περασμένης σεζόν καθοδήγησε την Βαγιαδολίδ στα τελευταία παιχνίδια όπου η μοίρα του ισπανικού συλλόγου ήταν προδιαγεγραμμένη καθώς είχε υποβιβαστεί από τη La Liga.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρούμπιο έχει αποτελέσει ποδοσφαιριστή του Μεντιλίμπαρ για πάνω από 120 ματς στη Βαγιαδολίδ, ενώ φαίνεται πως θα έρθει στον Ολυμπιακό με τις ευλογίες του Βάσκου τεχνικού για να αναλάβει τον Ολυμπιακό Β.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response