Συγκλονιστική στήριξη από 2.000 οπαδούς της Εθνικής στον αποψινό ημιτελικό κόντρα στην Τουρκία!

Κοινοποίηση:
befunky-photo---2025-09-12t200_200727

 

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έσπασε  την «κατάρα» 16 χρόνων και έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς  απόψε το βράδυ (12/09, 21:00) αντιμετωπίζει την Τουρκία στον μεγάλο ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ 2025, με τη «γαλανόλευκη» να ψάχνει την πρώτη της παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 20 χρόνια, εκεί όπου περιμένει η Γερμανία.

Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες φίλαθλοι βρίσκονται από νωρίς στις fan zones και στα πέριξ της «Xiaomi Arena», έχοντας στήσει ένα μεγάλο «γαλανόλευκο» πάρτι στη Ρίγα της Λετονίας, λίγη ώρα πριν το μεγάλο τζάμπολ του σπουδαίου ημιτελικού!

 

 

«Ελλάς ολέ-ολέ δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ» και «Ελλάδα μαγεία μέσα στη Λετονία, Ελλάδα θυμήσου μια ζωή μαζί σου», είναι μερικά από τα συνθήματα που τραγουδούν οι Έλληνες φίλοι της «επίσημης αγαπημένης»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response