Στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας 42χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού στην Τήνο

Κοινοποίηση:
astynomia

Στη σύλληψη ενός 42χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του ανήλικου τέκνου του.

Η υπόθεση ερευνάται στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν. 3500/2006 «Για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας». Το ανήλικο παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του με μέριμνα της αρμόδιας Υπηρεσίας, κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr ο 42χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Τήνου, με τις Αρχές να τονίζουν ότι παραμένουν σε εγρήγορση για την προστασία των ανήλικων θυμάτων και την αυστηρή εφαρμογή του νόμου σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response