Στην Κόρινθο «έπεσε» 32χρονος με διεθνές ένταλμα για ναρκωτικά – Συνελήφθη και συνεργός του

Κοινοποίηση:
crystalweed-cannabis-aVkNlqThN60-unsplash

Στην Κόρινθο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων συνέλαβαν έναν 32χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της Interpol Τουρκίας για παραγωγή και εμπόριο ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, η Ασφάλεια πραγματοποίησε έρευνα στην οικία του, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης Κορινθίας, όπου κατασχέθηκαν 37,5 γραμμάρια κάνναβης. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 22χρονος αλλοδαπός, που βρέθηκε στην κατοικία και συνελήφθη για κοινή κατοχή ναρκωτικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, ενώ οι αρχές εξετάζουν ενδεχόμενες διασυνδέσεις του 32χρονου με κύκλωμα διακίνησης ουσιών στην ευρύτερη περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: