Για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ κινείται ο ΠΑΟΚ, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Γιόνι Ότο. Πριν από μερικές ημέρες είχε ακουστεί το όνομα του Τζόντζο Κένι, που είναι μία δύσκολη περίπτωση και ο ίδιος εμφανίζεται να αποφασισμένος να αγωνιστεί στην Bundesliga.
Ενδιαφέρον για εκείνον, πέρα από τον «Δικέφαλο του Βορρά», έχουν εκδηλώσει η Γκλάντμπαχ και η Μάιντς, χωρίς να έχουν καταθέσει επίσημα τις προτάσεις τους.
Κάπως έτσι οι «ασπρόμαυροι» προχωρούν στις εναλλακτικές τους. Ενας από τους παίκτες που είναι στη λίστα τους είναι ο Πέδρο Περέιρα. Πρόκειται για τον Πορτογάλο δεξιό μπακ, ηλικίας 27 ετών, που αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Μόντσα. Ο Περέιρα, λοιπόν, μένει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα και εκείνος φαίνεται πως απασχολεί αρκετές ομάδες εντός και εκτός Ιταλίας.
Ο 27χρονος μπακ έχει περάσει από ομάδες όπως οι Κροτόνε, Τζένοα, Σαμπντόρια, Μπρίστολ Σίτι και Αλάνιασπορ, με τις ετήσιες απολαβές του την περσινή σεζόν να είναι λίγο κάτω από τις 400.000 ευρώ.