Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την προσοχή του στην Ευρωλίγκα όπου το βράδυ της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (12/12, 21:30).
Με τους Καταλανούς να αναζητούν την διεύρυνση του νικηφόρου τους σερί επί ημερών Τσάβοι Πασκουάλ.
Ο Τόμας Σατοράνσκι έβγαλε το καπέλο στο στυλ παιχνιδιού των Πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ τόνισε πως το εν λόγω ματς δεν έρχεται και στην καλύτερη στιγμή για τους Ισπανούς.
«Δε νομίζω ότι ο αγώνας έρχεται στην καλύτερη στιγμή μας, αλλά θα είναι μια σημαντική δοκιμασία εναντίον μιας πολύ σταθερής ομάδας που δεν επιτρέπει λάθη. Είναι ένα σημαντικό, πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον ενός αντιπάλου που παίζει με κυρίαρχο στυλ, πολύ δυνατά στην άμυνα και είναι σαν να είναι μια… καλοκουρδισμένη μηχανή επιθετικά κι αυτό φαίνεται.
Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε ενωμένοι και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, κάθε ματς μετράει στη φετινή Ευρωλίγκα. Η σεζόν είναι μεγάλη και πολύ απαιτητική, ίσως λίγο περισσότερο για τις ισπανικές ομάδες, επειδή η ACB είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση. Ωστόσο, πιστεύω είμαστε στο σωστό δρόμο»
Σατοράνσκι: «Μία καλοκουρδισμένη μηχανή ο Ολυμπιακός»





