Salt Bae: “Μαύρο” από το TripAdvisor- Ζευγάρι έφυγε κακήν κακώς

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Είχαν ειδοποιήσει μόνο 30 λεπτά ακόμα στη διάθεσή τους για να τελειώσουν το γεύμα τους, αν και μόλις τους είχαν σερβίρει τα ορεκτικά.


Στο στόχαστρο βρέθηκε το εστιατόριο του εκκεντρικού Salt Bae στο Λονδίνο μετά από κριτική που ανέβηκε στο TripAdvisor και το κατακεραύνωνε. Tο άτομο που την υπέγραψε, ανέφερε πως αναγκάστηκε με τη σύντροφό του να φύγουν ύστερα από απειλές και ενώ τους είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα ότι έχουν μόνο 30 λεπτά ακόμα στη διάθεσή τους για να τελειώσουν το γεύμα τους. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή μόλις τους είχαν σερβίρει τα ορεκτικά.

Σύμφωνα με το εστιατόριο, όταν κάποιος κλείνει τραπέζι μέσω της διαδικτυακής εταιρείας υπηρεσιών κρατήσεων εστιατορίων, OpenTable, ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο τραπέζι είναι τα 95 λεπτά. Εάν αναλογιστεί κανείς ότι το φιλέτο με κρούστα χρυσού κοστίζει 1.450 λίρες (περίπου 1.720 ευρώ), τότε το τραπέζι χρεώνεται 725 λίρες (περίπου 860 ευρώ) την ώρα ή αλλιώς 12 λίρες (περίπου 14 ευρώ) το λεπτό!

Ο εν λόγω χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά ότι ήξερε που έμπλεκε όταν αποφάσισε να πάει εκεί με τη σύντροφό του, όμως, ποτέ δεν περίμενε ότι τα ποτά και τα πιάτα θα αργούσαν να σερβιριστούν, ότι το προσωπικό δε θα είναι εξυπηρετικό ή ευγενικό και ότι εν τέλει θα τους έδιωχναν. «Φαίνεται καλό αλλά η ποιότητα του κακή (εξυπηρέτηση και φαγητό). Επέλεξα να μην έχω τον Nusret να κόψει τη μπριζόλα μας, ήθελα, απλώς, καλό φαγητό. Μην ακολουθείτε τη διαφημιστική εκστρατεία», προέτρεψε τους άλλους χρήστες του TripAdvisor.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αγγελία εργασίας για το εστιατόριο του Salt Bae, αναζητείται πεπειραμένος σεφ για να εργάζεται «με τα καλύτερα συστατικά από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον υπόλοιπο κόσμο σε ένα από τα πιο διάσημα steakhouses παγκοσμίως». Ωστόσο, ο μισθός του δε θα ξεπερνά τις 12 με 13.50 λίρες την ώρα (περίπου 14 με 16 ευρώ) παρά τις τσιμπημένες τιμές του μενού και παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πόστο θα έχει «ζωτικό ρόλο σε μια μεγάλη ομάδα και θα υποστηρίζει τον Head Chef κατά τη διάρκεια της βάρδιας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η μεγαλύτερη τιμωρία σε έναν επιχειρηματία είναι να μην αγοράζεις τα προϊόντα του ακόμα και αν παρεμβάλλονται θυγατρικές, μερίδια και κράχτες.
    Υποστηρίζεις τον δικό σου και ας μην το έχει ακόμα ή σου αρέσει το φαγητό του ή είναι λίγο περισσότερο ακριβός.

Comments are closed.