Μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έγινε σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια της ΕΚΑΜ, έκαναν έρευνες σε κελιά μετά από πληροφορίες για ναρκωτικά και όπλα μέσα στο κατάστημα κράτησης.
Συνολικά συνελήφθησαν 11 κρατούμενοι, που κατηγορούνται – ανά περίπτωση – για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων. Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια λευκής και ροζ σκόνης, μικρή ποσότητα πιθανόν κατεργασμένης κάνναβης, δύο αυτοσχέδια μαχαίρια και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι ουσίες θα εξεταστούν στα εργαστήρια.
Η δικογραφία για την υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Παράξενο,συνήθως βρίσκαμε κομποσχοίνια και βίους Αγίων
Εδώ τον άλλον τον έφαγαν μέσα στις φυλακές με υδροκυανιο στα μακαρόνια και εμείς θα κολλήσουμε σε κινητά, ναρκωτικά,μαχαίρια και πράσινα μπιχλιμπίδια…κάνε μας την χάρη!!!
Οχι και ‘πρωτοφανες’, με το αζιμίωτο θα έλεγα