Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση του σέντερ που θα πλαισιώσει τη νέα σεζόν τον Ματίας Λεσόρ, με πολλά ονόματα να κυκλοφορούν σε ξένα δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με το σέρβικο «Telesport», η προτεραιότητα των «πράσινων» είναι ο Ντάνιελ Τάις. Ο Γερμανός ψηλός έχει απασχολήσει και στα μισά της περασμένης αγωνιστικής περιόδου το «τριφύλλι», όμως τότε κατέληξε στη Μονακό.
Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ο Παναθηναϊκός «παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Κυανή Ακτή και ελπίζει ότι οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ντάνιελ Τάις και Μονακό θα μετατραπούν σε ευκαιρία για να υλοποιηθεί η παλιά του επιθυμία».
Παράλληλα, το «Telesport» αναφέρει ότι στα «ραντάρ» των Κυπελλούχων Ελλάδας βρίσκεται και ο Ντόντα Χολ. Ο Αμερικανός σέντερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Μπασκόνια, όμως το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσε να απασχολήσει τους «πράσινους» αν βγει στην αγορά.