Μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η δράση της Stoiximan Super League επιστρέφει το ερχόμενο σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.
Με τον Ολυμπιακός να επιδιώκει την επιστροφή του στις νίκες κόντρα στην ΑΕΛ Novibet το απόγευμα του Σαββάτου (18/10, 17:00)
.
Μιλώντας στην COSMOTE TV ενόψει του αγώνα με τους «βυσσινί», ο Λορέντσο Πιρόλα αναφέρθηκε στα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στις δυσκολίες που κρύβει το ματς με την ΑΕΛ, αλλά και στο γεγονός πως νιώθει τους «ερυθρόλευκους» σαν το σπίτι του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πώς έχει επηρεαστεί η ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα:
«Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να διαχειριστούμε δύο αποτελέσματα που δεν μας άρεσαν. Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια, ειδικά αυτό με την Άρσεναλ όπου κοντραριστήκαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Νομίζω πως εκεί κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με έναν βαθμό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και στη συνέχεια κόντρα στον ΠΑΟΚ κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά όχι ένα ανάλογο δεύτερο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα αφήνοντας πίσω αυτά τα αποτελέσματα».
Για το παιχνίδι στη Λάρισα:
«Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα.
Πρέπει να προσέξουμε να μην τους δώσουμε ευκαιρίες και να προσπαθήσουμε να πάρουμε γρήγορα το προβάδισμα. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς για να επιστρέψουμε στις νίκες».
Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική ομάδα ανδρών της Ιταλίας:
«Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι μια κλήση στην Εθνική Ιταλίας. Ξέρω πως προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι όλο και καλύτερος. Προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Από τότε που ήρθα εδώ νοιώθω πως βρίσκομαι στο σπίτι μου και προσπαθώ να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και θέλω να κάνω χαρούμενος τους οπαδούς μας με την απόδοση μου.
Σε ότι αφορά την Εθνική δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να βελτιώνομαι και να περιμένω. Κυρίως όμως το μυαλό μου βρίσκεται εδώ και στο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στους στόχους της».