Πάρκαραν στο σχολείο και πήραν … απουσία! Απρόσμενη ταλαιπωρία για οδηγούς στο σχολικό πάρκινγκ του Ρεθύμνου

Κοινοποίηση:
σχολειο

Έκπληξη περίμενε τους οδηγούς στο Ρέθυμνο που είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους στον αύλειο χώρο του 1ου ΓΕΛ – Πειραματικού Λυκείου, καθώς βρέθηκαν μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα μετά τις 8:30 μ.μ., ώρα λήξης λειτουργίας του χώρου ως προσωρινού πάρκινγκ.

 Η ενημερωτική πινακίδα με το ωράριο δεν ήταν ορατή όταν η πόρτα ήταν ανοιχτή, με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί – ντόπιοι και επισκέπτες – να μην γνωρίζουν τον περιορισμό. Παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας με τον δήμο, η απάντηση ήταν πως η πόρτα θα ανοίξει την επόμενη ημέρα, ενώ ο υποδιευθυντής του σχολείου διαπίστωσε ότι η κλειδαριά είχε αλλαχθεί και δεν μπορούσε να την ανοίξει.
 Ο υποδιευθυντής του σχολείου που κλήθηκε από κάποιον πολίτη και πήγε διαπίστωσε πως η κλειδαριά έχει αλλαχθεί και δεν μπορεί να ανοίξει.

Πόσο δύσκολο είναι να τοποθετηθεί από το δήμο σε εμφανές σημείο μια πινακίδα που να αναφέρει τις ώρες λειτουργίας;

Διότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πεις οτι ναι, έχεις ενημερώσει σωστά και άρα είναι ευθύνη των οδηγών.

 Τώρα όμως;

Επίσης, αυτός που έχει εξουσιοδοτηθεί να ανοίγει και να κλείνει την πόρτα, δεν είδε ότι μέσα στο χώρο είναι περίπου 20 αυτοκίνητα για να ενημερώσει το δήμο; Τον ενημέρωσε άραγε;

Να προστεθεί ότι  εντός του σχολικού χώρου βρίσκονται επίσης και αυτοκίνητα επισκεπτών που έχουν έρθει από γειτονικό νομό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response