Πανικός σε σούπερ μάρκετ: Λ@ΘΡΟ κυνηγούσε με μαχαίρι πελάτες – Προσπάθησε να δαγκώσει αστυνομικό στο τμήμα

Κοινοποίηση:
maxai

Μετά τις πρωτοφανείς σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της 17ης Δεκεμβρίου σε σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο Κρήτης, με πρωταγωνιστή έναν 30χρονο Αιγύπτιο ο οποίος προκάλεσε εκτεταμένες φθορές, ουρλιάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» και καταδιώκοντας πελάτες με μαχαίρι, ακολούθησε ένα δεύτερο, εξίσου σοβαρό επεισόδιο, αυτή τη φορά εντός των κρατητηρίων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο voicenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΛΟΓΙΚΟ 500 ΛΑΘΡΟΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΝ ΓΑΥΔΟ ΚΑΠΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ???

  2. Να τον μοιράζονται στο σπίτι τους, μία εβδομάδα ο ένας, μία εβδομάδα ο άλλος για να μην τσακώνονται, στο Τραπέζι, το Σαλόνι και την Κρεββατοκάμαρά τους Πλεύρης – Μητσοτάκης. Αυτοί τον προσκάλεσαν. Εμπρός λοιπόν.

Comments are closed.