Η Άννα Βίσση, έβαλε τέλος στις φήμες περί απομάκρυνσή της από τα νυχτερινά κέντρα λέγοντας επί σκηνής πώς «όσο έχω φωνή θα σας τραγουδάω».
«Και για να απαντήσω σε αυτά που γράφονται, η Βίσση δεν αφήνει ποτέ τη νύχτα. Όσο έχω φωνή θα τραγουδάω», είπε συγκεκριμένα η Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση.
Ο Πάνος Κατσαρίδης πριν από λίγες ημέρες μέσα από το «Πρωινό» του ANT1 ανέφερε:
«Θα είναι η τελευταία της χρονιά στο Hotel Ermou μετά από δέκα χρόνια. Από του χρόνου Άννα Βίσση την νύχτα, τέλος.
Το έχει αποφασίσει και θεωρεί ότι πρέπει να κάνει μια παύση και να κάνει άλλα πράγματα. Συζητάει να κάνει μιούζικαλ με τον Νίκο Καρβέλα… Δεν θα μπορείς να τη δεις στα μπουζούκια».
Η δημοφιλής pop star συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις της στην πίστα, ενώ χθες Παρασκευή δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη στη σκηνή όταν η κόρη της, Σοφία Καρβέλα με τα παιδιά της τραγούδησαν για τα γενέθλιά της, με την Άννα Βίσση να χειροκροτείται από το κοινό της, σε μια ξεχωριστή βραδιά.






