Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει γίνει παππούς για ενδέκατη φορά, καθώς η κόρη του, Τίφανι, καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο της, Αλεξάντερ Τραμπ Μπούλος.
Η Τίφανι ανακοίνωσε τη γέννηση του μωρού μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, όπου εξέφρασε την αγάπη της για το νέο μέλος της οικογένειας και ευχαρίστησε το μωρό που ήρθε στη ζωή τους.
Η είδηση της εγκυμοσύνης της Τίφανι και του συζύγου της, Μάικλ Μπούλος, είχε αποκαλυφθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ τον Οκτώβριο. Ο ίδιος είχε αναφέρει και τον πεθερό του, Μασάντ Μπούλος, ο οποίος είναι επιχειρηματίας από το Λίβανο και σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στον Λευκό Οίκο.
Η γέννηση του Αλεξάντερ προσθέτει μια ακόμη σελίδα στην οικογενειακή ιστορία των Τραμπ, που περιλαμβάνει ήδη αρκετά εγγόνια. Η οικογένεια φαίνεται να είναι ενθουσιασμένη με την άφιξη του νέου μέλους και οι ευχές για υγεία και ευτυχία πλημμυρίζουν τα κοινωνικά δίκτυα.