Μία πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά τις μεταγραφικές επιδιώξεις της προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Ρέιντζερς έρχεται να βγάλει … λευκό καπνό σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Σίλι Ντέσερς που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ!
Oι Σκωτσέζοι, θέλουν να προχωρήσουν σε ανανέωση του ρόστερ και έχουν ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένες προσθήκες. Παρόλα αυτά, επιθυμούν να πουλήσουν τους δυο βασικούς τους σέντερ φορ, Χάμζα Ιγκαμάν και Σίριλ Ντέσερς, με τον δεύτερο να είναι στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ.
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Γλασκόβης είχε σε πρώτο πλάνο τον Τζέιμι Βάρντι, η υπόθεση έχει κολλήσει και πλέον το μεγάλο φαβορί είναι ο Λουκ Ντε Γιoνγκ! Ο πολύπειρος Ολλανδός στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και βρίσκεται πολύ κοντά στη Ρέιντζερς. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, πιθανότατα να πυροδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση του Σιρίλ Ντέσερς για την ΑΕΚ, αφού η σκωτσέζικη ομάδα βιάζεται να αγοράσει τον φορ που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα ματς με τον Παναθηναϊκό.