Oι Εθνικιστικές νίκες στην Ευρώπη, το πρώτο θέμα συζήτησης στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ

Κοινοποίηση:
lesxi

Έληξε η φετινή ετήσια συνεδρίαση της σατανικής Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στην Κοπεγχάγη. Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν δεν ανακοινώθηκαν βεβαίως, ωστόσο ο δημοσιογράφος του Russia Today, Ντάνιελ Εστούλιν, ο οποίος ασχολείται αρκετά χρόνια με τις συνεδριάσεις της συγκεκριμένης λέσχης, αποκάλυψε την ατζέντα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο στο επίκεντρο βρέθηκαν η άνοδος του εθνικισμού στην Ευρώπη (προφανέστατα και η νίκη της Χρυσής Αυγής…), το ουκρανικό ζήτημα, το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, η ενεργειακή συμφωνία μεταξύ Ρωσσίας και Κίνας και άλλα.

(ΥΓ): Προφανώς, τις αποφάσεις (που ισούνται με διαταγές…) των διεθνών εξουσιαστών της σατανικής Λέσχης για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, θα τις μεταφέρει στους Σαμαράδες η αδερφή της Ντόρας, η οποία ήταν μία εκ των «εκλεκτών» προσκεκλημένων της φετινής συνεδρίασης…αναφέρει χαρακτηριστικά το ethnikismos.net.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη υπουργός Οικονομικών και ο Μανούσος Ντουκάκης Γεν. Γραμ. Δημοσίων Εσόδων;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: