Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που βασανίζει την οικογένεια του τραγουδιστή.
«Τον έχω συναντήσει. Είναι μια χαρά. Δεν ξέρω γιατί δημοσιεύουν ανακρίβειες τέτοιες ανά καιρούς. Και στην υγεία του και με την οικογένειά του είναι μια χαρά», ξεκαθάρισε αρχικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον θείο του.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν είναι καλά και η θεία του, για την οποία απάντησε: «Ελπίζουμε κάθε μέρα για το καλύτερο», γεγονός που αποκαλύπτεται πρώτη φορά.
Για τις βραδιές που διοργανώνονται προς τιμήν του Νότη Σφακιανάκη, ο ίδιος είπε: «Ο θείος μου δεν έπαιρνε ποτέ θέση σε αυτό. Έχω ακούσει σε πολλά μαγαζιά Νότικες βραδιές που δεν έχουν να κάνουν με εμένα και αυτό γίνεται για εκείνον. Πάει πολύ καλά.
Οι προτάσεις είναι αρκετές. Ακόμη και στην απουσία του κάνει καριέρα και πολλοί κάνουν καριέρα με το όνομά του. Δουλεύουν στο όνομά του και ακόμα βγάζουν χρήματα. Είναι ιστορικό πρόσωπο της εποχής αυτής».