Με χτυπήματα σε «χιλιάδες στόχους» του «καθεστώτος» στο Ιράν τις επόμενες ημέρες απειλεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Τις επόμενες ημέρες θα χτυπήσουμε χιλιάδες στόχους του τρομοκρατικού καθεστώτος. Θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να απελευθερωθεί ο γενναίος λαός του Ιράν από τις αλυσίδες της τυραννίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να χαθεί», προσθέτει ο Νετανιάχου απευθυνόμενος στους Ιρανούς.
«Αυτή είναι μια ευκαιρία που έρχεται μόνο μια φορά. Μην τα παρατάτε γιατί η στιγμή σας θα έρθει σύντομα. Η στιγμή που πρέπει να βγείτε στους δρόμους, να βγείτε στους δρόμους κατά εκατομμύρια για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, να ανατρέψετε το καθεστώς της τρομοκρατίας που έχει πικράνει τις ζωές σας», υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι «η βοήθεια που λαχταρούσατε έχει φτάσει τώρα. Η βοήθεια έχει φτάσει και τώρα ήρθε η ώρα να ενωθείτε για μια ιστορική αποστολή. Πολίτες του Ιράν τώρα είναι η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να ανατρέψετε το καθεστώς και να εξασφαλίσετε το μέλλον σας».





