Ναύπακτος: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι που παρενόχλησαν και βιντεοσκόπησαν δύο συνομήλικές τους

Κοινοποίηση:
astynomia

Πέντε ανήλικα παιδιά -τρία αγόρια και δύο κορίτσια- συνελήφθησαν στη Ναύπακτο, μετά από καταγγελία που έγινε από δύο συνομήλικές τους για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους καθώς και βιντεοσκόπησής τους.

Σε βάρος των συνολικά πέντε δραστών, οι ηλικίες των οποίων δεν ξεπερνούν το 15 έτος, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr και την καταγγελία των γονέων των θυμάτων, οι ανήλικοι δράστες προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις σε βάρος των παιδιών τους, ενώ επιπλέον προχώρησαν σε φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση χωρίς τη συναίνεσή τους.

Το κινητό τηλέφωνο, με το οποίο φέρεται να πραγματοποιήθηκαν οι λήψεις, κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Η σύλληψη των ανηλίκων έγινε χθες το πρωί στη Ναύπακτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response