Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών–Κορίνθου: Τροχαίο στην Κινέττα φρενάρει την επιστροφή

Κοινοποίηση:
dromos-ethniki-odos

Μετ’ εμποδίων εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου, καθώς αυξημένη κίνηση καταγράφεται σε βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών–Κορίνθου, όπου στο ύψος της Κινέττας σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δύο επιβατικά οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο να διεξάγεται με δυσκολία και σε χαμηλές ταχύτητες. Οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με υπομονή, καθώς σχηματίζονται ουρές και παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται στο σημείο για τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την απομάκρυνση των οχημάτων, ενώ η εικόνα αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά μετά την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος. Οι οδηγοί συνιστάται να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες αιχμής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response