«Μπήκε» ο Πελίστρι, έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση:
6636412_205514_145333

Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ξεκίνησε σήμερα (03/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μάλμε, στο πλαίσιο της League Phase του Europa League.
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Φακούντο Πελίστρι, που μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης του «τριφυλλιού»! Παράλληλα, το πρώτο μέρος του ακολούθησε και ο Τάσος Μπακασέτας.
Αντιθέτως, το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Σίριλ Ντέσερς, Ντάβιντε Καλάμπρια και Γιάννης Μπόκος, ενώ θεραπεία έκανε ο Ρενάτο Σάντσες και δεν υπολογίζονται από τον Ράφα Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού στη Σουηδία.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις ανάπτυξης και τελειώματα ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response