Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέστησε σαφές πως ο Ολυμπιακός άξιζε να ηττηθεί και να γίνει η σειρά 2-1 με την πρώτη νίκη της Ρεάλ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στο Games 3 της κόντρας τους στα Playoffs της Euroleague.
«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, έπαιξαν σκληρά και πολύ καλύτερα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλύτερα από ό,τι στο δεύτερο μέρος. Κάναμε 10 λάθη σε αυτό το διάστημα και όλα αυτά ήταν πόντοι αιφνιδιασμού που τους δώσαμε. Έπρεπε να εκτελέσουμε με ρυθμό και δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν πολύ σκεπτικοί.
Αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι, παρ’ όλο που είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Χάσαμε βολές, χάσαμε λέι-απ και είχαμε άσχημες επιλογές στο τέλος. Πρέπει να εκτελούμε καλύτερα στην επίθεση. Να είμαστε υπομονετικοί και να κάνουμε όλα τα βασικά του μπάσκετ, τα σκριν, τις πάσες και να κινούμαστε πιο γρήγορα» είπε ο κόουτς των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε, αναφορικά με τον Φουρνιέ που απουσίασε:
«Ένιωθε πόνο, προσπάθησε να προπονηθεί σήμερα το πρωί, αλλά πονούσε. Γύρισε τον αστράγαλό του στο τελευταίο ματς με τη Ρεάλ στον Πειραιά. Ελπίζω να τον έχουμε την Πέμπτη. Θα δούμε, μέρα με την μέρα».
Όσο για το παρελθόν της κόντρας με τη Ρεάλ και τα φετινά ματς, απάντησε: «Αυτά τα παιχνίδια ήταν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα μιλάμε για διαφορετικούς παίκτες. Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός. Μέσα στην χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, νικήσαμε τη Ρεάλ τέσσερις φορές, τερματίσαμε πρώτοι, αλλά έχουν ποιότητα, έχουν εμπειρία, έχουν περηφάνια και δεν μπορούμε να περάσουμε στο Final Four αν δεν παίξουμε καλά».