Με τα … κανόνια του να βρίσκουν στόχο ο Ολυμπιακός υπέταξε με 3-0 τον Ατρόμητο!

Κοινοποίηση:
4907905tt

Τα «κανόνια» έκαναν τη δουλειά για τον Θρύλο και τώρα… Ρεάλ! Ο Ολυμπιακός νίκησε στο ρελαντί με 3-0 τον Ατρόμητο με δύο γκολ του Ταρέμι και ένα του Ελ Κααμπί,και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφή της Stoiximan Super League και στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο αντάμωμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη (26/11, 22:00) για το Champions League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τους Πειραιώτες με σύστημα 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Τζολάκης, στόπερ οι Ρέτσος-Πιρόλα, ενώ ο Ροντινέι με τον Ορτέγκα στα μπακ. Νασιμέντο και Έσε στα χαφ με τον Τσικίνιο μπροστά τους, με τους Μαρτίνς και Ποντένσε στα «φτερά», ενώ ο Ελ Κααμπί στην κορυφή.
Το ματς:

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωχελικά το ματς και ο Ατρόμητος βρήκε ευκαιρία να απειλήσει στο 8’ με τον Οζέγκοβιτς, αλλά ο Τζολάκης κράτησε το μηδέν. Μία φάση που αφύπνισε τους Πειραιώτες, καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, κλείνοντας στα καρέ του τον Ατρόμητο. Ο Ποντένσε είχε δύο καλές στιγμές, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο 16’ και στο 18’. Όσο περνούσε η ώρα, οι Πειραιώτες δυσκολευόντουσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρομήτου και δεν είχαν βρει το κλειδί για να βρουν το γκολ. Ωστόσο στο 36’, ο Τσακμάκης ανέτρεψε τον ΕΛ Κααμπί με παρατεταμένο τράβηγμα μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος, αφότου συμβουλεύτηκε το VAR έδωσε το πέναλτι. Ο Αγιούμπ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 9ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζέλσον έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, με το σουτ του, να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ο Θρύλος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος με στόχο να κλειδώσει το ματς. Στο 50’, Ο Ροντινέι ελευθερώθηκε υπέροχα από δεξιά, έφτασε στην περιοχή και σέντραρε χαμηλά, ο Χουτεσιώτης έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Ποντένσε που σούταρε εξ επαφής, αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Ατρόμητος απείλησε για δεύτερη φορά στο ματς στο 63’, μετά από λάθος του Ρέτσου, με τον Γιουμπιτάνα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Τζολάκη να αποκρούει σωτήρια. Δύο λεπτά μετά, ο Ελ Κααμπί εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Αρκετά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 81’, ο Ταρέμι που είχε περάσει στο ματς αντί του Ελ Κααμπί βρήκε δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών. Ο Έσε βρήκε τον Ποντένσε στα δεξιά, εκείνος πέρασε στον Ροντινέι που έκανε το γύρισμα, ο Χουτεσιώτης έδιωξε και ο Ιρανός σε κενή εστία έγραψε το 2-0. Στις καθυστερήσεις, ο Ταρέμι κρατούσε γλύκανε τον Ολυμπιακό ξανά. Ο Γιάρεμτσουκ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Ιρανός, αφού απέφυγε τον Χουτεσιώτη, πλάσαρε στην κενή εστία για το 3-

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response