«Λουκέτο» 48 ωρών σε beach bar στην Χαλκιδική λόγω καταπάτησης αιγιαλού

Κοινοποίηση:
beach-bar-chalkidiki-art

«Λουκέτο» 48 ωρών μπήκε σε beach bar στην Χαλκιδική λόγω καταπάτησης αιγιαλού.

Στελέχη της κτηματικής υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών κατά τον έλεγχο που διενήργησαν σε κατάστημα στην Άφυτο, εντόπισαν παραβάσεις καθώς η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν διέθετε άδεια για τη χρήση του αιγιαλού και σύμφωνα με τις μετρήσεις της υπηρεσίας είχε καταλάβει 2,5 στρέμματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το beach bar σφραγίστηκε για 48 ώρες, ενώ έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικές κορδέλες.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν υποβληθεί 3.000 καταγγελίες στην πλατφόρμα MyCoast. «Πρωταθλήτρια» στις καταγγελίες είναι η ανατολική Αττική και δεύτερη η Χαλκιδική.

Πέρσι, καταγράφηκαν 55 σφραγίσεις παραλιακών μπαρ σε 26.000 ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, με το ύψος των προστίμων να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response