MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ15|11|2016 12:01/PROINOS TIPOS/1680 views LOL!! Η φωτογραφία με Ομπάμα που τα σπάει και…. ξεβρακώνει τον Τσίπρα! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ09|07|2025 08:38 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ε.Μουρτζούκου: Επιχείρησε να σκοτώσει το μωρό της 4 φορές! – Οι ομοιότητες...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ09|07|2025 08:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ «Έρχονται» αναδρομικά έως 8.500 ευρώ σε 90.000 συνταξιούχους – Ποιοι είναι οι...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ09|07|2025 08:22 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΡΙΚΗ! Οδηγός στο Βέλγιο σκότωσε τον σκύλο του σέρνοντάς τον για χιλιόμετρα 2 Σχόλια LUL Αυτό είναι λογοκλοπή και τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μου. Θα σου στείλω την ΑΕΠΙ. Εγώ Ομπάμια έγραφα και γραφω τον Μπαράκ, εδώ κι 8 χρόνια. Αυτός έχει τ’ όνομα, αλλά… πιο σημαντικό… ΚΑΙ τη χάρη! Comments are closed.
Αυτό είναι λογοκλοπή και τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μου. Θα σου στείλω την ΑΕΠΙ. Εγώ Ομπάμια έγραφα και γραφω τον Μπαράκ, εδώ κι 8 χρόνια. Αυτός έχει τ’ όνομα, αλλά… πιο σημαντικό… ΚΑΙ τη χάρη!
LUL
Αυτό είναι λογοκλοπή και τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μου. Θα σου στείλω την ΑΕΠΙ. Εγώ Ομπάμια έγραφα και γραφω τον Μπαράκ, εδώ κι 8 χρόνια. Αυτός έχει τ’ όνομα, αλλά… πιο σημαντικό… ΚΑΙ τη χάρη!