Λεπενιώτης: «Καρυδάτο πρωτάθλημα, για πάντα χαραγμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού»

Κοινοποίηση:
lepeniotis

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στην κορυφή του ελληνικού Πρωταθλήματος με τρόπο εκκωφαντικό αποκαθηλώνοντας τον Παναθηναϊκό με 3-1 και με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς της Basket League
Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης με μήνυμά του στα social media χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα «καρυδάτο» και «ιστορικό», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Καταπατώντας, αλλά για πολύ λίγο, την αγαπημένη μου φράση «όταν κερδίζεις να μην λες τίποτα, όταν χάνεις ακόμα λιγότερα», μια εβδομάδα ακριβώς μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ίσως του πιο δύσκολου αλλά και συνάμα γλυκού, καρυδάτου, μαχητικού και ψυχοφθόρου πρωταθλήματος της σύγχρονης εποχής του Μπασκετικού Ολυμπιακού, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση αυτή στα 100 χρόνια του μυθικού αυτού συλλόγου.

Τους απόλυτους ηγέτες του Οργανισμού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον κορυφαίο προπονητή της ιστορίας μας Γιώργο Μπαρτζώκα, τους συγκλονιστικούς παίκτες μας – πραγματικούς μαχητές και νικητές κόντρα σε κάθε ατυχία, εμπόδιο αλλά και κριτική, το απόλυτα υποστηρικτικό και κορυφαίο αγωνιστικό staff, τα μοναδικά στελέχη, ακούραστους και φιλότιμους «εργάτες» της ΚΑΕ και κάθε έναν ξεχωριστά εργαζόμενο και συνεργάτη μας στους αγώνες, στο γήπεδο και παντού σε κάθε σημείο και επίπεδο.

Τέλος τους κορυφαίους φιλάθλους του κόσμου, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, την απόλυτη πηγή δύναμης, ενότητας και στήριξης αυτής της ομάδας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ που δεν είναι ποτέ αρκετό, όπως και τα 100 χρόνια….
Το πρωτάθλημα αυτό θα μείνει για πάντα χαραγμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου τόσο γιατί ήρθε στα 100 χρόνια του αλλά κυρίως γιατί ο οργανισμός μας αντικατοπτρίζεται μέσω αυτού του πρωταθλήματος, πλήρως στα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη: «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!».

Προχωράμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response