Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Απριλίου στη Λάρισα, επί της οδού Βενιζέλου, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν ένα μηχανάκι με ηλεκτρικό πατίνι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν έναν τραυματία και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες. Παράλληλα, η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος προκειμένου να διεξαγάγει έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η σύγκρουση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας larisanew.gr οι ακριβείς αιτίες του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση.
Τα νεοταξικά φασισταριά με το πρόσχημα – μπούρδα της ΔΗΘΕΝ κλιματικής αλλαγής έχουν με το ζόρι επιβάλλει την άναρχη κυκλοφορία των ηλεκτρικών πατινιών στους αυτοκινητόδρομους. Και λέω αναρχή γιατί δεν έχει κανέναν κανόνα το ποιος χρησιμοποιεί το πατίνι, πού είναι ΚΑΙ ανασφάλιστο.
Δηλαδή ένας χωρίς την γνώση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας , χωρίς να είναι παθολογικά ικανός ( σοβαρά προβλήματα όρασης σοβαρές νευρολογικές παθήσεις κλπ) μπορεί να πάει σε ένα κατάστημα να αγοράσει ένα πατίνι και να βγει στους δρόμους και όποιον πάρει ο χάρος.