«Ξέρανε» τη Νίκη Βόλου στο 97’ ο Παναιτωλικός (1-2)

Κοινοποίηση:
panaitolikos-(1)_191400

Ξενέρωσε τη Νίκη Βόλου και έφυγε για League Phase ο Παναιτωλικός! Οι Βολιώτες μπορεί να ήταν καλύτεροι συνολικά, αλλά οι Αγρινιώτες είχαν κυνισμό και με γκολ του Αγκίρε στο 90’+7’ άφησαν… σύξυλους τους γηπεδούχους (1-2) για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Το παιχνίδι ήταν συνολικά σκληρό, με μονομαχίες και λίγες φάσεις και τον Παναιτωλικό να σκοράρει επί της ουσίας στην πρώτη του στιγμή. Ήταν το 18ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας, ο Λούις βρέθηκε μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε από το ύψος της μικρής περιοχής για να γράψει το 1-0.
Οι Βολιώτες δεν πτοήθηκαν, πήραν τον έλεγχο και μέτρα στο γήπεδο. Έπαιζαν με υπομονή, έβγαζαν καλές συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο και η δικαιοσύνη απονεμήθηκε στο 76’ όταν ο Λώλης έπαιξε το ένα-δύο με τον Λουκίνα, με τον πρώτο να εκτελεί από τα όρια της περιοχής με ωραίο τελείωμα για το 1-1 μέσα σε… τρέλα στο «Παντελής Μαγουλάς».

Τα λεπτά περνούσαν, οι ευκαιρίες έλειπαν μπροστά στις δύο εστίες και όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε απευθείας στα πέναλτι, αλλά ο Αγκίρε είχε άλλη άποψη. Συνδυάστηκε με τον Τσέλιο και έπιασε ξερό σουτ εκτός περιοχής, νικώντας τον αντίπαλο κίπερ για το 2-1 στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response