Κοντά στον Χόνγκλα ο Άρης

Κοινοποίηση:
dc4c4ea805a15abf5059ec8d10466b_100124

Έτοιμος να μετατρέψει το μακροχρόνιο «φλερτ» με τον Μάρτιν Χόνγκλα σε… γάμο είναι ο Άρης! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενδιαφέρεται αρκετό καιρό για τον 27χρονο διεθνή Καμερουνέζο μέσο και όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση παίρνει αίσιο τέλος!

Όπως λοιπόν προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Αφρικανός χαφ, θα είναι η πρώτη χειμερινή προσθήκη του Άρη και με την έγκριση του Μανόλο Χιμένεθ!
Ο Χόνγκλα, δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί στην Γρανάδα, μετρώντας μόλις τέσσερις εμφανίσεις, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ουέσκα στην 28 Σεπτεμβρίου.

Έτσι με τη συνεισφορά του Ρούμπεν Ρέγες που κινεί τις διαδικασίες, όντας σε διαρκή επικοινωνία με την ισπανική ομάδα, είναι πολύ πιθανό ο Χόνγκλα, να φορέσει τα κίτρινα ως δανεικός αρχικά, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response