Μετά την προσθήκη του Γκρεγκ Μπράουν για τις θέσεις των φόργουορντ, η ΑΕΚ κινείται και για την ενίσχυση της περιφέρειάς της. Ο εκλεκτός του Ντράγκαν Σάκοτα είναι ο Βίκτορ Μπέιλι, ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ της Κρκα.
Με τον Αμερικανό άσο υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, αλλά γίνονται συζητήσεις με τη σλοβενική ομάδα για να μειωθεί το buy out στο συμβόλαιό του. Η «Ένωση» θέλει να κλείσει τον παίκτη το συντομότερο για να τον έχει διαθέσιμο στο διάστημα της διακοπής ώστε να προσαρμοστεί. Αν δεν μπορέσει να βρει άκρη μέσα στις επόμενες μέρες με την Κρκα, θα στραφεί σε άλλες λύσεις.
Ο Μπέιλι βγήκε το 2023 από το κολέγιο χωρίς να γίνει ντραφτ και έκτοτε παίζει στην Ευρώπη, αρχικά στο Βέλγιο, μετά για μια διετία στη Γερμανία και από φέτος στην Κρκα. Πέρσι (2024/25) με την Χέμνιτς είχε 14,7 πόντους (36% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 28 λεπτά κατά μέσο όρο. Φέτος στην Αδριατική Λίγκα και το σλοβενικό πρωτάθλημα έχει ανά αγώνα 19 πόντους (42,9% στα τρίποντα) και 3,2 ριμπάουντ σε 26,6 λεπτά.





