Καραμπόλα στο κέντρο του Αγρινίου: Τέσσερα οχήματα κατέληξαν σε δέντρο

Κοινοποίηση:
01

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγρίνιο, σε κεντρικό οδικό άξονα της πόλης, προκαλώντας αναστάτωση στην κυκλοφορία και κινητοποίηση των Αρχών.

Ένα ΙΧ, που κινούνταν επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αλυσιδωτή σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Η πορεία του δεν σταμάτησε εκεί: ακολούθησαν συγκρούσεις με ακόμη δύο οχήματα, ένα ΙΧ και ένα ταξί, πριν καταλήξει με σφοδρότητα πάνω σε κορμό δέντρου, λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση με την οδό Μακρή. Συνολικά, τέσσερα οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές, σε ορισμένες περιπτώσεις εκτεταμένες.

Η σύγκρουση «πάγωσε» το κέντρο της πόλης. Οι κεντρικοί δρόμοι παρουσίασαν έντονο μποτιλιάρισμα, ενώ η διέλευση στην αρχή της Χαριλάου Τρικούπη διακόπηκε προσωρινά και η κίνηση εκτράπηκε μέσω της οδού Βότση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, ενώ δύο άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Η εικόνα που άφησε πίσω του το τροχαίο ήταν χαρακτηριστική: στραπατσαρισμένα οχήματα, κλειστοί δρόμοι και μια πόλη που για ώρα κινήθηκε με το σταγονόμετρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response