Καμίνια: Δεν είναι η πρώτη φορά που το 5χρονο έμεινε μόνο του – Αναζητείται η 20χρονη αδερφή του

Κοινοποίηση:
KAMINAI

Μόνος, τρομοκρατημένος και κλειδωμένος σε διαμέρισμα βρέθηκε ένας 5χρονος στην Αθήνα όταν οι δύο μεγαλύτερες αδερφές του τον άφησαν χωρίς επίβλεψη.

Το παιδί άρχισε να φωνάζει από το μπαλκόνι, με τους γείτονες να φωνάζουν την αστυνομία. Η άμεση αντίδραση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απέτρεψε τα χειρότερα, με μία γυναίκα αστυνομικό να ανεβαίνει στο μπαλκόνι και να εντοπίζει το τρομαγμένο παιδί.

Πως βρέθηκε το παιδί μόνο του

Η μητέρα του 5χρονου ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα, και είχε εμπιστευτεί την φροντίδα του στις δυο κόρες της, 20 και 17 ετών. Ωστόσο την ώρα του περιστατικού, καμία δεν βρισκόταν σπίτι. Η 17χρονη έλειπε για 40 λεπτά από το σπίτι, υποστηρίζοντας ότι το παιδί ήταν με την μεγαλύτερη αδερφή της.

Η 20χρονη που είχε αναλάβει την ευθύνη, φέρεται να είχε πάει σε ραντεβού, αφήνοντας το παιδί κλειδωμένο στο σπίτι. Το παιδί έντρομο βγήκε στο μπαλκόνι, κάτι που κινητοποίησε τους γείτονες.

Η μεγαλύτερη αδερφή, σε δήλωσή της στο Mega, παραδέχθηκε το λάθος της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε πάει στο περίπτερο και: «Ίσως έπρεπε να τον πάρω μαζί μου, δεν περίμενα ότι θα έβγαινε στο μπαλκόνι».

Η Αστυνομία αναζητά την 20χρονη για παραμέληση ανηλίκου, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και για την μητέρα, η οποία εργάζεται εκτός Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response